Prohlášení o přístupnosti

Tyto webové stránky jsou plně v souladu se zákonem č. 99/2019 Sb., o přístupnosti internetových stránek a mobilních aplikací a o změně zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů co se týče obsahu povinně zveřejňovaného dle jiného právního předpisu v rámci výkonu působnosti v oblasti veřejné správy na úseku školství, vědy, výzkumu, vývoje, inovací, jiné tvůrčí činnosti a péče o děti a mládež nebo podle zákona o svobodném přístupu k informacím.

Klávesové zkratky, možnost přeskočení bloků obsahu

Všechny stránky Střední školy podnikatelské a Vyšší odborné školy, s.r.o. zahrnují pomocnou nabídku, která obsahuje odkazy umožňující přeskočení jednotlivých hlavních bloků. Tyto odkazy jsou doplňkem CSS skryté, lze je však zobrazit prostřednictvím klávesnice. Stejně tak jsou k dispozici klávesové zkratky podle doporučení vytvořeného Iniciativou pro přístupnější internet.

Prohlížíte-li tento web bez pokročilého formátování, mohou vám pohyb na stránkách usnadnit následující klávesové zkratky:

Akce IE + Firefox Opera Safari (Mac OS X)
Prohlášení o přístupnosti Levý Alt + Shift + 0 Shift + Esc + 0 Ctrl + Alt + 0
Úvodní stránka Levý Alt + Shift + 1 Shift + Esc + 1 Ctrl + Alt + 1
Vyhledávání Levý Alt + Shift + 2 Shift + Esc + 2 Ctrl + Alt + 2
Skok na obsah (přeskočit navigaci) Levý Alt + Shift + 3 Shift + Esc + 3 Ctrl + Alt + 3
Mapa webu Levý Alt + Shift + 4 Shift + Esc + 4 Ctrl + Alt + 4

Na předchozí stránku se vrátíte tlačítkem Zpět ve vašem prohlížeči.

Publikované soubory

Vzhledem k povaze stránek Střední školy podnikatelské a Vyšší odborné školy, s.r.o. nesměřují všechny odkazy pouze na webové stránky, ale také na obecné soubory – publikované dokumenty a jejich přílohy v různých formátech.

Tyto soubory lze zobrazit ve volně dostupných externích aplikacích:

Struktura portálu

Struktura stránek Střední školy podnikatelské a Vyšší odborné školy, s.r.o. je znázorněna v mapě stránek.

Minimální nároky na hardware

Splňuje běžný kancelářský počítač nebo notebook s připojením k Internetu.

Minimální internetové připojení

Splňuje běžně dodávané ADSL připojení s rychlostí 1024/256 kb/sec (dnes běžně na trhu 8192/512 a více).

Podporované webové prohlížeče

Neznamená to však, že každá verze webového prohlížeče je pro práci na portále vhodná. Mezi nepodporované prohlížeče patří zejmena staré verze, které již nejsou podporovány ani ze strany jejich výrobců.

Testované prohlížeče

Vzhledem k množství webových prohlížečů nelze garantovat plnou podporu na každém z nich. Testování aplikace aktuálně probíhá na následujících verzích prohlížečů:

• MS Internet Explorer 8, 9, 10, 11 a EDGE
  • Mozilla Firefox 42 a ESR
  • Google Chrome 46

Operační systém Windows XP, prohlížeč Microsoft Internet Explorer 7 a jeho starší verze nejsou podporovány.

Kontakt

Stále pracujeme na tom, aby byly stránky Střední školy podnikatelské a Vyšší odborné školy, s.r.o. bez problémů přístupné všem uživatelům. Pokud narazíte na jakýkoli problém, dejte nám prosím vědět. Pro sdělení námětů, postřehů či informací o problémech se zobrazováním těchto stránek prosím využijte infolinku na telefonním čísle 735 150 070.

Kontakt na správce webu

Vaše náměty, postřehy či informace o problémech, na které narazíte při používání tohoto webu můžete poslat na adresu technického správce serveru – opravil@spos.cz

Přijímací řízení v roce 2024

Aktuality k přijímacím zkouškám aneb přehled všech změn na jednom místě!

Pozor v případě volby zaměření Trenérství volíte ŠVP Sportovní akdemie

Hlavní sídlo školy