Zlín – 1. září 2020 – Nové sídlo a rozšířená nabídka studijních zaměření. S těmito novinkami vstupuje do dalšího školního roku Střední škola podnikatelská a Vyšší odborná škola, která již téměř 30 let úspěšně působí ve Zlíně a v Kroměříži.

„Od letošního srpna se sídlo školy, které dosud bylo v Kroměříži, přesunulo do Zlína na adresu nám. T. G. Masaryka 2433,“ říká ředitel školy David Martinek a pokračuje: „Naše středoškolské studenty změna nijak nezasáhne. Na této zlínské adrese probíhala výuka
i dosud.“ V Kroměříži, v Tovačovského ulici 337, kde dosud bylo oficiální sídlo instituce, bude nadále probíhat distanční výuka v nadstavbovém studiu.

Další novinkou nadcházejícího školního roku na Střední škole podnikatelské a Vyšší odborné škole je zaměření Sportovní management, které si mohou zvolit studenti střední školy od 3. ročníku. „Absolventi tohoto zaměření najdou uplatnění na manažerských pozicích v tělovýchovných a sportovních zařízeních a klubech. Jde například o vedoucí sportovních družstev nebo organizátory velkých sportovních akcí,“ uvádí dále David Martinek. Studenti tohoto zaměření mohou pak pokračovat ve studiu například na Masarykově univerzitě v Brně nebo na University of New York v Praze.

Další zaměření, z nichž si mohou studenti vybírat, je Cestovní ruch a průvodcovství, Firemní management a právo, Ekonomika a multimédia a Ekonomika a cizí jazyky. Vyšší odborná škola pak nabízí tříleté denní studium Cestovní ruch.

Střední škola podnikatelská a Vyšší odborná škola působí ve Zlíně a v Kroměříži od roku 1992. Od září čeká na studenty také nová klimatizovaná PC učebna.

blank

Studijní program Cestovní ruch

65-43-N/01 v denní formě studia

Přijímací řízení

Máte zájem studovat na naší škole? Můžete vyplnit tuto předběžnou přihlášku. Tato přihláška je nezávazná, pro závazné přijetí je nutno poslat do 1. března  vyplněnou oficiální přihlášku na předepsaném tiskopisu SEVT.

Hlásím se na VOŠ

Kritéria
Výsledky
Odvolání

Přihlášky

blank

Hlavní sídlo školy

Střední škola podnikatelská a Vyšší odborná škola, s.r.o.
náměstí T.G. Masaryka 2433,
760 01 Zlín
info@spos.cz
REDIZO: 600020525
IZO: 108 021 041

Pracoviště Kroměříž

Střední škola podnikatelská a Vyšší odborná škola, s.r.o.
Tovačovského 337,
767 05 Kroměříž